Şcoala Normală Superioară-Bucureşti
 
 
 

Announcements

FMI and SNS have launched the call for optional courses for the second year of master for 2022-2023. The deadline for submitting a proposal is April 12, 2022.

Description

The master level program is organized in partnership with the Faculty of Mathematics and Informatics of the University of Bucharest and the "Simion Stoilow" Institute of Mathematics of the Romanian Academy and is part of the Program of Master Studies of the Faculty of Mathematics and Informatics of the University of Bucharest under the title of "Advanced Studies in Mathematics".

Until 2016, the program functioned in the framework of the Mathematics Department of SNSB.

Scientific Committee

Marian Aprodu, IMAR and FMI
Daniel Beltiţă, IMAR
Sorin Dăscălescu, FMI
Liviu Ignat, IMAR
Cezar Joiţa, IMAR
Liviu Ornea, FMI
Alexandru Popa, IMAR
Ionel Popescu, IMAR and FMI
Dan Timotin, IMAR

Support

The program benefits from support from

Donate your taxes

Persoanele fizice pot dona 2% din taxe pentru SNSB, prin completarea formularului 230 (pentru venituri din salarii) si a formularului 200 (pentru venituri suplimentare). Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Persoanele juridice pot directiona 20% din impozitul pe profit de la stat catre o organizatie neguvernamentala, cu conditia ca suma sa nu depaseasca 0,3% din cifra de afaceri. Sponsorizarea se refera la profitul si cifra de afaceri pentru trimestrele cumulate pana la momentul sponsorizarii (o sponsorizare in luna iunie nu trebuie sa depaseasca 20% din impozitul pe profit si 0,3% din cifra de afaceri pe lunile ianuarie - iunie si se scade din impozitul pe profit platit in iulie).
Pentru informatii suplimentare, vedeti contractul de sponsorizare.

ADDITIONAL INFORMATION

Practical guide for professors

Former students

Past courses