Şcoala Normală Superioară-Bucureşti
 
 
 

Informatii generale

Programul de studii masterale este organizat in parteneriat cu Institutul de Matematica "Simion Stoilow" al Academiei Romane si Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii din Bucuresti sub coordonarea stiintifica a unui Consiliu Stiintific International.

Programul a functionat pana in 2016 in structura Departamentului de Matematica al Scolii Normale Superioare Bucuresti. In prezent functioneaza ca un program de cursuri facultative recunoscute de Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii din Bucuresti in programele sale de master.

Anunturi

Cursurile si orarul pentru anul universitar 2018-2019.

Departamentul de matematica al SNS-B anunta solicitarea de propuneri de cursuri pentru 2018-2019. Pentru propuneri, folositi fisierul model. Data limita pentru propuneri este 10 septembrie 2018.

Sesiunea de toamna de admitere pentru anul universitar 2018-2019 va avea loc pe 2 octombrie 2018.

Parteneri

Programul de master beneficiaza de sprijin din partea:

Donate your taxes

Persoanele fizice pot dona 2% din taxe pentru SNSB, prin completarea formularului 230 (pentru venituri din salarii) si a formularului 200 (pentru venituri suplimentare). Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Persoanele juridice pot directiona 20% din impozitul pe profit de la stat catre o organizatie neguvernamentala, cu conditia ca suma sa nu depaseasca 0,3% din cifra de afaceri. Sponsorizarea se refera la profitul si cifra de afaceri pentru trimestrele cumulate pana la momentul sponsorizarii (o sponsorizare in luna iunie nu trebuie sa depaseasca 20% din impozitul pe profit si 0,3% din cifra de afaceri pe lunile ianuarie - iunie si se scade din impozitul pe profit platit in iulie).
Pentru informatii suplimentare, vedeti contractul de sponsorizare. Pentru detalii va rugam sa o contacti pe Claudia Dan.

ALTE INFORMATII

Ghid practic pentru profesori

Formular in LaTex pentru propunerea de cursuri

Studenti la SNSB in anul 2017-18