Şcoala Normală Superioară-Bucureşti
  
 
 
 

ISTORIC

Departamentul de Matematică al Şcolii Normale Superioare – Bucureşti înfiinţat de Fundaţia « Şcoala Normală Superioară » prin Decizia Comitetului Director al FSNS din 13 Ianuarie 2001 în colaborare cu Institutul de Matematică « Simion Stoilow » al Academiei Române şi-a început activitatea în 1 Octombrie 2001 cu o primă serie de studenţi de Ciclu Pregătitor.

Prin HG 693 din 12 Iunie 2003, Fundaţia « Şcoala Normală Superioară » este recunoscută ca Şcoală de Studii Academice Postuniversitare Acreditată pe Specializarea Matematică. La 1 Octombrie 2003 Departamentul de Matematică al Şcolii Normale Superioare – Bucureşti deschidea primul an de cursuri de nivel masteral pe matematică.

În perioada 17 – 18 Mai 2007 are loc Auditul extern al Şcolii Normale Superioare – Bucureşti organizat de Ecole Normale Superieure de Paris (rue d’Ulm) la cererea conducerii Fundaţiei « Şcoala Normală Superioară ».

După intrarea în vigoare a HG 404 din 29.03.2006, privind organizarea studiilor universitare de nivel masteral, Fundaţia « Şcoala Normală Superioară » a pornit demersurile pentru acreditarea programelor sale de studii masterale si respectiv acreditarea Şcolii Normale Superioare – Bucureşti ca instituţie de învăţământ universitar de nivel masteral.

Directorii Departamentului de Matematică al SNSB

ARHIVA

Dissertations
Report 2001-2007
Past events
Past courses
Former students
Model examinations

LINKS

Carta SNSB (pdf)
Letter of Support